Coach-E & de [PDF] weg

Coach-E is de naam van het coachbedrijf van Edwin van den Kieboom .. coach Edwin. Soms zijn dingen zo simpel! Coach-E gaat voor écht contact: face-to-face, reallife. Dus geen e-coach! Inspiratie coach Edwin ziet jou echt en luistert naar jou. Het liefst ga ik fysiek met jou aan de slag: ik wil jou letterlijk in beweging zetten door met jou te gaan wandelen, of fietsen, desnoods zwemmen! Ik ben in overleg met een sportschool om te kijken of we daar mogelijk tegen gereduceerd tarief samen terecht kunnen voor een sessie. Ik ben er 100% van overtuigd dat "in beweging zijn" noodzakelijk is voor een mens. Zowel letterlijk als figuurlijk. Er zijn voldoende wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat wandelen in de natuur een reactie in de hersenen veroorzaakt. Je wordt creatiever, je staat meer open voor andere inzichten. Nieuwe inzichten die jou uit je "loop" kunnen halen!

De [PDF] weg: de meeste zullen bekend zijn met de pdf-file. Het is vaak een document of formulier wat lastig is aan te passen of te veranderen. Zo heeft iedereen ook patronen in zich die lastig zijn aan te passen! Patronen die vanaf jonge leeftijd zijn ingesleten en op een moment belemmerend kunnen gaan werken. Vastgeroeste patronen waar je dus vanaf wilt.... de [PDF] weg!

Waar je naar toe wilt is een bestaan zonder belemmerende patronen. Je wilt weg van die overtuigingen en inzichten die je voor een groot deel hebt meegekregen en hebt laten aanpraten. Jij hebt de regie over je eigen leven. Je hebt de mogelijkheid om oude patronen te vervangen door jouw eigen nieuwe positieve patronen. Het is aan jou om je levenspad te maken... jouw weg waarbij Passie, Discipline en Focus als kompas dienen richting jouw doelen. De [PDF] weg!

 

Gaat dit zo maar? Nee... het is een lastige weg. Je zult stapjes moeten blijven zetten. Je zult eerlijk moeten zijn tegen jezelf. Je zult struikelen over boomwortels die onder het bladerendek verstopt liggen. Maar uiteindelijk is het bereiken zo enorm waardevol. Ik ben zelf ook stappen aan het zetten. Op mijn eigen pad, op mijn snelheid, met rustplekken, verleidelijke zijpaadjes, wortels onder het bladerendek. Maar mijn doel is helder. En ik ga die kant op. Het heeft mij ook tijd gekost om er achter te komen wat mijn passie is. En die heb ik gevonden! Het is wat Coach-E doet! Mensen inspireren en motiveren. Mensen wijzen op de mogelijkheden die er zijn om zelf de regie te nemen over hun leven. Ook ik heb het voor mijn kiezen gehad.. maar ik heb mezelf er weer bovenop geholpen. Door kennis te nemen van de wijsheden van anderen en daar mijn eigen draai aan te geven. En ik blijf mezelf ontwikkelen, ik blijf mezelf vragen stellen, ik blijf kritisch naar mezelf kijken. Door jou te coachen leer ik ook weer, waardoor ik verder kan groeien en anderen wellicht nog beter kan coachen. Op weg naar coach Excellent?